Cum comand

Comanda Online. Pentru a putea efectua o comanda online pe site-ul nostru sunteti rugat sa va inregistrati (CLICK AICI).
Dupa inregistrare va puteti alege si adauga produse in cos folsind butonul ADAUGA IN COS, dupa ce v-ati hotarat asupra produselor puteti sa revizuiti cosul de cumparaturi (astfel validati cantitatile produselor dorite), se va continua apasand butonul COMANDA si se va completa formularul de comanda.

Comanda telefonica. Puteti efectua comenzi telefonice apeland 0742085105 / 0757 015 434 de luni pana vineri in intervalul 08:00 - 17:30.

Modalitati de plata

Numerar (la unul din cele 3 puncte de lucru din Buzau).
Se platesc produsele în momentul ridicarii de la unul din cele 3 puncte de lucru din Buzau.

Ordin de plata. Se genereaza o factura proforma si se trimite clientului (prin email sau fax). Contul bancar fiind trecut pe factura proforma. Produsele vor fi trimise clientului prin curier (FanCourier) sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al SC ARONAX COM SRL.

Ramburs. Se platesc produsele curierului in momentul livrari acestora la adresa oferita de dvs impreuna cu taxele de livrare (incluse in valoarea coletului).

Prin Trezorerie. Se platesc in contul de trezorerie de catre institutiile statului sau bugetare.

Mod de livrare

Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00

Costurile livrarii sunt informative, acestea pot varia in functie de valoarea, greutatea coletelor sau de aria de acoperire a firmei de curierat(FanCourier).Pentru mai multe informatii referitoare la costurile de transport in arii neacoperite de curier va rugam sa accesati pagina acestora.

Informatii utile

Nu se percep taxe de transport pentru produsele ridicate de la unul din cele 3 puncte de lucru din Buzau.
Puteti cere informatii sau modificari asupra comenzilor dvs. accesand unul din numerele de telefon afisate pe site sau printr-un e-mail la contact@aronax.ro.